Бокова да осъди убийството на Райко Алексиев!
Свържете се с автора на петицията
ДОКОГА?!
Ако трябва да бъдем точни периодът 44-89 ВСЕ ОЩЕ ПРОДЪЛЖАВА! Въпросът е ДОКОГА?!
Глупава петиция!
Никой не рови костите на баща си. Аман от изперкали псевдо демократи.
Re: Глупава петиция!
Ти тъп ли си или се правиш на такъв?! Петицията е за съвсем друго!
С присъствието си на протеста и подписване на петицията ставаме съпричастни с преживяното минало, почитаме трагичната съдба и светлата памет на всички злочесто смазани-Щурци и обикновени почтени българи, паметта на страдалните си близки. С достойнство и без страх, заявяваме че България ни принадлежи и трябва да си я отвоюваме от куманоидите, които унищожваха народа ни и без свян продължават да унищожават света.
Бащите Бокови все още роват в нашите кости...Re: Глупава петиция!
Дори шеф на ЮНЕСКО й беше повече, но явно апетитът идва с яденето на мезетата!
Наздраве на цялото семейство Бокови, гьонсуратлъкът е успешна лична стратегия в БГ-то!
Re:
Не е само петицията - https://www.facebook.com/groups/1419956258295920/1423649761259903/?notif_t=group_activity; https://www.facebook.com/events/866180713405409/?fref=ts - тук можете да следите и участвате в развитието на акцията.
Е на колко хора изпратих този линк, само трима сме подписали. Не може да не си мръднеш пръста(в буквалния смисъл на думата даже) и да чакаш нещо да се случи. Те не ходят да гласуват, а после надигат хленч до Бога, колко зле е положението. Дядо Славейков, пак е актуален с неговото: "Не сме народ, а мърша".
Коментарът може да бъде само един – виновните да си получат заслуженото. Чувствата които изпитвам четейки подобни неща са толкова бурни и то е така защото няма налично човешко поведение, от както се помня.
От гледна точка на дипломацията. Какви са успехите й в това поприще? Какви са постиженията й в ЮНЕСКО? Никакви. Защо тогава ще бъде предлагана за такъв пост? Мисля, че г-н Тафров, който, като български представител в ООН председателстваше Съвета за сигурност на организацията в тежък момент, когато се решаваше въпроса за военна операция срещу режима на Саддам в Ирак и който се справи отлично тогава, с което засили престижа и значението на страната ни, има повече опит и заслуги да бъде българския кандидат.
Киро
Не трябва да има никаква давност за престъпленията на комунизма! Въпрос на чест е да се разграничиш от подобни действия дори на най-близките си. А на всички, които се гордеят с миналото на своята БКП-БСП да не им се дава думата по обществените медии!
Винаги съм считал и считам, че единственият възможен изход за България от зловещото състояние, в което се намира е УРАГАННИЯТ БУНТ, ПОМИТАЩ ВСИЧКИТЕ СЕГАШНИ БЪЛГАРСКИ ИНСТИТУЦИИ И ИЗГРАЖДАНЕ НА НОВА БЪЛГАРИЯ.
http://iankov.blogspot.com/2013/08/blog-post.html
| This discussion has been closed. |
Петимен съм поне един син или една дъщеря на комуноиден престъпник и убиец да заяви: "Баща ми е убиец! Осъждам това, което е правил с тази Държава и с този Народ! Благодарение на него и неговите престъпления аз получих страхотно образование, което искам да използвам не за престъпни, а за общочовешки цели!" Не искам да ми се извинява, просто искам да усетя, че е разбрал падението на родителите си и се разграничава от тях! Не искам да се унизява, искам да се извиси над престъпния си генезис...