Бокова да осъди убийството на Райко Алексиев!

ПРИЗОВАВАМЕ обявената за Почетен гражданин на София Ирина Бокова да покаже, че нейното остро осъждане на убийствата на френските карикатуристи като недопустимо посегателство върху свободата на словото, не е фалш, а е принципна позиция, КАТО ОСЪДИ УБИЙСТВОТО НА РАЙКО АЛЕКСИЕВ -  убит по особено мъчителен начин заради публикувани в неговия хумористичен вестник "Щурец" две карикатури на Сталин.  
Както и убийствата на Данаил Крапчев, Тодор Кожухаров, Георги Заркин, Теодор Траянов, Трифон Кунев,
Йордан Бадев, Цвети Иванов, Ненчо Илиев, Георги Марков, Борис Руменов / Борю Зевзека/, Сашо Сладура и убийствата на всички Български мъченици на Свободата на словото през периода 1944-1989г. и терора над техните семейства.

Човек не избира семейството, от което произхожда, но избира партията, към която принадлежи.

Призоваваме Почетния гражданин да покаже притежава ли Почтеност като СЕ РАЗГРАНИЧИ от циничния каламбур с вината и отговорността на БКП и нейната наследничка БСП.

Иначе -
да не взема за „мезе” нито ООН, нито почетното гражданство.
И върху Йорданка Фандъкова ще падне тежка отговорност за внасянето на номинацията. А върху правителството на Орешарски и сегашното правителство - отговорността за издигането на кандидатурата и за генерален секретар на ООН.

Докато тя не осъди убийствата на Българските карикатуристи и хора на словото и не се разграничи  от подигравателното послание относно вината,
ние се разграничаваме, като издигаме лозунга
JeNeSuisPas!СофиянецАзНеСъм!Софиянец!
JeSuisЩурец!