Да спасим последната българска теснолинейка от закриване!
Свържете се с автора на петицията
Има ли развитие по темата? Колко гласа са нужни, за да настъпи промяна и да се изяви тази петиция на показ?
Тя е свързана със семейството ми, тя е част от нашия живот! Нека се обединим и спасим
Re: Re: Re:

Папазов Данаил Министр транспорта, информационных технологий, коммуникаций.: Нет закрытию "Най-красивите жп линии на света" Альпийской жд Балкан. Подробности петицията за facebook. kirill.krupenio
Теснолинейка произвела огромное впечатление! Не закрывайте! Это гордость Болгарии!
Защото теснолинейката е част от българската история! Лека-полека изчезват подобни исторически елементи и детайли и за тях скоро ще останат само снимки и документи (ако и те, евентуално, бъдат запазени). Така историята ни може по-лесно да бъде манипулирана, чрез нея - целият ни народ, а народ без история е робски народ!
Re:
Линията не трябва да се закрива. Може да се използва за туристическа атракция. Трябва да се направи реклама. Може да се обърнем към министерството на туризма и към туристическия бранш те да помогнат линията Септември-Добринище да не се закрие. От това може да спечели туризма. По този начин повече хора ще могат да пътуват по тази линия. Аз лично съм пътувал по нея и мисля, че ако се закрие това ще бъде грешка.
| This discussion has been closed. |