Петиция за организация на движението посредством конуси по Е 79 в две ленти посока София всяка делнична сутрин от 6,30 до 10 часа, осигуряване безопасността на гражданите и за осъществяване на граждан

ДО БОЙКО БОРИСОВ
МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛ

ДО НИКОЛАЙ НАНКОВ
МИНИСТЪР НА РЕГИОНАЛНОТО РАЗВИТИЕ И БЛАГОУСТРОЙСТВОТО

УВАЖАЕМИ Г-Н МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛ, 
УВАЖАЕМИ Г-Н МИНИСТЪР,

Настояваме да бъде извършвана временна организация на движението по Е 79 в две ленти посока София всяка делнична сутрин от 6,30 до 10 часа. Временната организация трябва да продължи до реализиране на проекта за реверсивно движение по пътя Перник – София, което задължително трябва да се осъществи. Многократно сме сигнализирали за времето, което се губи в тези задръствания и настояваме волята ни да бъде уважена. Вече проведохме протести и сигнализирахме МРРБ за некачественото изпълнение на ремонта на пътя.
Настояваме да се осъществява граждански контрол на обекти от такъв мащаб. Смятаме, че е немислимо ремонт за милиони да бъде извършван некачествено. Два месеца след ремонта вече се появиха дупки, пропаднаха шахтите, улични оттоци бяха оставени без решетки, не бе извършено качествено отводняване на пътя и покрай шосето се наводняват дворове и падат подпорни стени.  
Не на последно място настояваме да се погрижите за безопасността на пешеходците и пътуващите, да се поставят светофари на опасните места, да се урегулират входовете и изходите на пътя, а нелегалните да се затворят с мантинели.

За контакт - 0894697086 инж. Васил Николов


инж. Васил Николов - 0894697086    Свържете се с автора на петицията

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам инж. Васил Николов - 0894697086 да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.


Или
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...