Б.Борисов да издигне Никола Белишки за кандидат-президент от ГЕРБ

До министър-председателя на Република България и лидер на партия ГЕРБ г-н Бойко Борисов,

 

Г-н Борисов,

Преди броени дни българският народ стана свидетел на уникално събитие. Във времето, когато доверието на българина в българските политици е по-нищожно от всякога, един кадър на партия ГЕРБ успя да смае и очарова хората със смелостта си и способността да говори истината ясно, без увъртания и без страх. Речта, която кметът на град Панагюрище, г-н Никола Белишки произнесе на честването на годишнината от Априлското въстание, възроди надеждата на много хора, че сред политическата класа все пак има родолюбци, хора, които поставят достойнството и независимостта на България над личния интерес.

Фактът, че това действие беше на човек от партия ГЕРБ е възможност, която не бива да изпускате. Пламенната реч на г-н Белишки, който говори с куража и патриотизма на хора като Тодор Каблешков, като Георги Бенковски - хората, които спечелиха сърцата на дедите ни и ги убедиха, че си струва да рискуват дори и собствения си живот в името на свободата и бъдещето на България, се открои ярко на фона на речта на настоящия президент на републиката г-н Плевнелиев.

През 2016 г. предстоят президентски избори. За никого не е тайна, че по множество причини г-н Плевнелиев вече няма доверието на толкова много хора, колкото гласуваха за него през 2011 г. И тогава, и догодина няма съмнение, че именно човекът, на когото Вие гласувате доверие, ще бъде с най-големи шансове да оглави президентската институция и да представлява България пред световния елит.

Подписваме тази петиция с призив да издигнете кандидатурата на г-н Никола Белишки като кандидатура на партия ГЕРБ за президентските избори през 2016 г.

Речта на г-н Белишки:https://www.youtube.com/watch?v=xLX3-WRxU44