ПОДПИСКА: Папа Франциск, ОЧАКВАМЕ ТЕ В БЕЛЕНЕ!

Миналия век е видял тоталитарни и авторитарни режими, много трагедии и войни (арменският геноцид, балканските войни, първа и втора световна война, холокоста, концлагери и репресии…), които сееха омраза и насилие, причиниха милиони жертви, отвориха дълбоки рани, през света, през Европа и в България.

Уважаеми папа Франциск и духовници на всички вероизповедания, мечтаем и желаем да се срещнем заедно в Белене, да отдадем памет и почит на невинните жертви и да се молим единни на Бога на Мира за да ни подари помирение и мир.

С тази петиция каним Вас и всички вярващи българи и чужденци с добра воля, да се съберем единни в Белене, символично място на страдание. Нашият свят и нашата България имат огромна нужда от помирение. И можем да го достигнем не скривайки раните от миналото, а чрез излекуването им. Не продължавайки да се разделяме и обвиняваме, а съединявайки се в вярата и общи ценности. И само молитвата, искрено желание на покаяние, прошка и помирение, и почит и памет към невинните жертви, могат да излекуват раните отворени в миналото и да ни дават сила, помирени, да живеем и работим заедно за едно прекрасно бъдеще.

Ако Вие, папа Франциск, и другите духовници ще дойдете в Белене, и аз ще бъда в Белене с Вас, с моето цвете и моята свещ, и с моето разположение на покаяние, прошка и помирение. И чрез нашата искрена молитва, да построим заедно мостове на мира.

МОЛЯ, НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ДА ПОТВЪРДИТЕ ПОДПИСА СИ ЧРЕЗ ЛИНКА В СЪОБЩЕНИЕТО ИЗПРАТЕНО ДО ВАШИЯ ИМЕЙЛ АДРЕС! 

д1.jpg

Подпишете тази петиция

Чрез подписа ми упълномощавам отец Паоло Кортези да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Facebook