Аз протестирам срещу Идиокрацията, Клептокрацията, Автокрацията, Шуро-баджанащината, беззаконието, корупцията, и погазването на човешките права и свободи.

Скъпи сънародници, намиращи се в България и българи в чужбина,

Създавам тази петиция с цел да представи, когато е необходимо,представителна извадка от българското население, с която да се докаже, реално и по неоспорим начин, бройката на недоволни български граждани в България и чужбина. Граждани недоволни от сегашния режим на управление, правителство, вътрешна и външна политика на България.

Моля подпишете настоящата петиция и споделете с ваши близки, съмишленици, приятели, мрежа!

Коментирайте по ваше впечатление от какво най-вече сте недоволни и срещу какво протестирате:

Конкретен/ни закон/и, наредба/и, регулация/и.

Конкретен политик, личност, партия, модел на управление, правителство, вътрешна-външна политики.

Също така бихте могли да изразите мнение за алтернатива/и, конкретни предложения по конкретен казус, искания и подобни. inbound6122490994517261045.jpg

Надявам се да стане ясно колко всъщност активни българи има в света, които ги е грижа за родната и не са безразлични за бъдещето на България.

#НЕСМЕСАМИ #ДАСЕХВАНЕМЗАРЪЦЕ #ДАЖИВЕЕБЪЛГАРИЯ

Чрез подписа ми упълномощавам Благовест Цветанов да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.