Кампанията за връщане на базите на ЦСКА

Свържете се с автора на петицията

Ето и отвореното писмо до обществеността:

2014-09-13 17:00:44

Госпожи и господа, другарки и другари, кандидати за народни представители,

Ние сме неформална и достатъчно на брой група привърженици на най-успешния български спортен клуб. ЦСКА е дал на страната ни повече медалисти и призьори от всички останали спортни клубове взети заедно на национално, европейско, световно и олимпийско ниво. Поради дълбочината и остротата на проблема с базите на ЦСКА и настъпилата обществена нетърпимост, искаме да ви уверим, че лимитът на доверие и конструктивно очакване е изчерпан.

Ето защо настояваме за конкретни отговори на ясно зададените от нас въпроси, а именно:

1. Имате ли оперативен план, свързан с отдаването на спортните бази на ЦСКА, дългосрочно и безвъзмездно, в най-кратки срокове, незабавно, веднага?

2. Можете ли да назовете екип от хората, които работят по стегнатата структура на етапите по разрешаването на този нетърпящ отлагане проблем?

3. Къде на сайта на МС са качени или ще бъдат качени договорите за незабавното отдаване на базите на ЦСКА или етапите за преактуване, при необходимост и финализиране на проблема?

4. В кой конкретен отрязък на месец ноември от 2014 година, привържениците на ЦСКА ще могат да констатират, че базите са отдадени на своя законен исторически наследник, за да могат спортните клубове да уведомят инвеститорите си, че са налице формални условия за законни строително-ремонтни дейности?

5. Тече подписка в подкрепа на същите искания сред феновете на ЦСКА.

6. Ще бъде упражнен наказателен вот от привърженици на ЦСКА при гласуването на 5 октомври чрез зачертаване на бюлетините и изписване на четирибуквието ЦСКА. Този протестен вот не е в зависимост от евентуалния ви отговор. Той ще бъде упражнен!

7. Препоръчваме този път да се съобразите с меките мерки, защото появата на маси от хора на разходка по централните софийски улици ще бъде естествено продължение и обществена реакция на четвъртвековния геноцид над ЦСКА с прякото участие на повечето от вас. И няма да допуснем никой да яхне тази вълна.

8. ЦСКА е огромна българска спотна марка. В ЦСКА всекидневно тренират толкова деца и спортисти, колкото члена на собствените ви партии не можете да си помечтаете. А за броя на привържениците на ЦСКА дори е излишно да напомняме.

9. Времето за снимки свърши! По алеите на стадиона, около тортите на победата, по трибуните. Вие сте на ход!

10. Категорично ние няма да подкрепим кампанията на нито една партия, регистрирана в ЦИК за изборния процес.

FanZone.bg

Споделете тази петиция

Помогнете тази петиция да получи повече подписи

Как да популяризираме една петиция?

• Споделете петицията на стената си във Facebook и в групи, свързани с темата на петицията Ви.
  • Свържете се с приятелите си
    1. Напишете съобщение, в което обяснявате защо сте подписали тази петиция, защото хората са по-склонни да я подпишат, ако разберат колко важна е темата.
    2. Копирайте и поставете уеб адреса на петицията във вашето съобщение.
    3. Изпратете съобщението чрез имейл, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram и LinkedIn.