Искаме ефективна присъда/доживотна без право на замяна/ за убиеца на Паоло


СВОБОДНА ПОДПИСКА на Граждани от Република България
Ние, Подписаните, свободно и съзнателно посочваме своите безусловни искания:

1.Искаме ПУБЛИЧЕН СЪДЕБЕН ПРОЦЕС спрямо Георги Димитров Сапунджиев.
2.Оспорваме медицинската експертиза за твърдян побой, извършена спрямо убиеца Сапунджиев, която позволява същият да пребивава в болнично заведение.
3.Искаме делото да бъде обявено за НАКАЗАТЕЛНО ДЕЛО С МНОГО ВИСОК ОБЩЕСТВЕН ИНТЕРЕС от Окръжната Прокуратура в Стара Загора.
4.Искаме отстраняване/ОТВОД/ на ВСИЧКИ СЪДЕБНИ ЛЕКАРИ ОТ СТАРА ЗАГОРА, за да не участват по кориците на делото, и да не влизат в конфликт на интереси.
5.Искаме ЕФЕКТИВНА ПРИСЪДА ЗА лицето Георги Димитров Сапунджиев, спрямо когото е повдигнато обвинение за убийството на малкия Паоло Иванов Иванов от Стара Загора, с цел индивидуална и генерална превенция по Наказателният Кодекс на РБ.

Подпишете тази петиция


Или

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван на нашия сайт. Въпреки това, авторът на петицията ще вижда цялата информация, която ще предоставите в този формуляр.

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Facebook