Преименуване на Националния център за обучение и квалификация в системата на спешна медицинска помощ в НЦОКССМП "Проф. д-р М.Миланов"

На 14 юни 2024г. се навършва 1 година от смъртта на проф. д-р М. Миланов, дългогодишен национален консултант по спешна медицина, председател на изпитната комисия за придобиване на специалност спешна медицина, автор на учебници по спешна медицина, дългогодишен предеседател на Столичната колегия на БЛС. Проф. д-р М. Миланов, бе доайен и основоположник на съвременната  спешна медицина у нас,   преподавател  и защитник на спешните медици в България. Сдружение НАРСМП организира подписка за преименуване на На ционалния център за обучение и квалификация в системата на  спешна медицинска  помощ в НЦОКССМП "Проф.д-р М. Миланов ", която да внесе до 27.05. 2024г. в МЗ в подкрепа на внесената молба за преименуване на центъра .

Национална асоциация на работещите в спешна медицинска помощ    Свържете се с автора на петицията

Подписвайки се, приемам, че Национална асоциация на работещите в спешна медицинска помощ ще може да види цялата информация, която предоставям в този формуляр.

Няма да показваме публично тази информация в онлайн среда.

Давам съгласие за обработка на информацията, която предоставям в този формуляр за следните цели: