За връщане на работа на господин Петър Петров, учител по история и география

      До доктор Росица Георгиева, Началник на РУО-град Русе

      До госпожа Таня Тодорова, Отдел Образование, спорт и младежки дейности-Община Русе

   

      В началото на учебната 2023/ 2024 година за учител по История в средния курс на ОУ "Отец Паисий" бе назначен господин П. Петров. За кратко време той успя да спечели сърцата на всички деца. За много от тях Историята стана любим предмет.

      Малко след началото на втория учебен срок господин Петров бе освободен по незнайни за нас родителите и децата причини, което се отразява видимо зле на голяма част от децата. В деня на изпращането му е имало деца, които плачат и не искат да го пуснат. Други деца са се опитали да направят вътрешен "бунт" в подкрепа на любимия учител. Ръководството не е пожелало дори да изслуша децата. В същото време въпреки многобройните въпроси от страна на родители и ученици, към момента ръководството не е оповестило информация за причината за неговото освобождаване.

      Ние, родителите, смятаме че с индивидуалния си подход към всяко дете, талант да прикове вниманието на децата към тази трудна дисциплина, нестандартното си мислене, така необходимо в променящата се образователна система, този учител заслужава мястото си в нашето училище, така както има място и в сърцата на нашите деца. И не само го заслужава, но и има крещяща нужда от такива учители като него. 

     Ние, родители и деца, ТВЪРДО НАСТОЯВАМЕ за незабавно връщане на господин Петров като учител по История на децата ни.


Родители на деца от ОУ "Отец Паисий", град Русе    Свържете се с автора на петицията

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Родители на деца от ОУ "Отец Паисий", град Русе да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.







Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...