Военна мобилизация и изпращане на войски в украйна

След позорното бездействие на служебното правителство по отношение на престъпната окупация на Русия на украински територии, е време България да вземе ясна позиция и да докаже, че е част от свободния свят!
Редица протести, организирани с помощта на стратегическите ни партноьри, доказаха, че българското общество се състои от хора с ясно изразено проевропейско самосъзнание, готови да дадат живота си за да помогнат на братския украински народ! След най-много три седмично обучение от елитни НАТО инструктори, тези хора ще са напълно готови да се сражават с кремълския агресор и да обърнат хода на войната. 
Призоваваме министъра на отбраната, проф. Тагарев, да обяви военна мобилизация и изпращане на войски в украйна. Всеки българин трябва да е готов да отиде или да изпрати децата да си на сражения в името на европейските ценности и сувернитетът на украинската държава! Вярваме, че с това действие можем да обърнем хода на войната и да отблъснем престъпния режим на Путин!


Александър Михайлов    Свържете се с автора на петицията

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Александър Михайлов да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.








Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...