Петиция в защита на Денис Петранов

Скъпи приятели, обръщам се към Вас, като във Ваше лице-Граждани на Република България, разчитам че молбата ми ще бъде чута!

  Повечето от Вас си спомнят, че в началото на месеца в новинарското и интернет пространство се разпространи новина, че български гражданин е арестуван в Русия, в обвинение за тероризъм и пренасяне на боеприпаси от Европа към Крим. Твърдение, което по никакъв начин не кореспондира с обективната истина.

Аз и всички близки на Денис Петранов, неговото семейство, неговите приятели и всички, които са видели от него добро,знаем, че той е станал жертва на постановка и по никакъв начин не заслужава това, което му се случва в момента. Може би и българското министерство на външните работи го знае, както и българското и украинско посолство в Москва (те няма как да нямат информация, че Денис е с чисто минало и досие).

   Вече мина месец от както неговото семейство нямаме никаква информация къде е Денис и какво се случва с него. Това, което знаем, е че той е съден там, А ДОРИ НЯМА НАЗНАЧЕН АДВОКАТ!!! 

А върха на несправедливостта е, че той ДОРИ НЯМА ТЕЛЕФОННА ВРЪЗКА СЪС СЕМЕЙСТВОТО СИ!!! От посолството и правителството вече месец "вдигат рамене" и потулват случая в архив "забравени". 

   Скъпи приятели, създадох тази петиция, защото вярвам, че ако бъдем единни, Ние можем да докараме Денис в България и да "изчистим" набеденото му име. Можем да го върнем при семейството му и да покажем, че българите сме единна нация, дори когато нямаме правителство. Или поне да знаем, че ако наш сънародник е съден някъде зад граница, можем да му осигурим адекватна защита и поне да имаме информация за състоянието му. 

 СЪРДЕЧНО ВИ МОЛЯ! 

Подпишете петицията https://www.peticiq.com/, споделяйте на близки и познати. Нека повече хора разберат за тази жестока несправедливост, на която стана жертва нашият достоен сънародник, приятел, съпруг и баща на две прекрасни деца! 

Благодаря Ви!

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Оксана Круглова да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.







Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...