Не на безхаберието на властта и на бруталното рушене на паметника на Съветската армия

  1. Уважаеми сънародници,

Тази петиция е израз на отношението ни към хулиганството, унищожението, наглостта на човека,който извърши умишлено вандалския акт с чук,но с идеята да не бъде разкрит и тихомълком да се скрие. Вместо да бъде задържан и с повдигнато обвинение, това лице стана медийна звезда! 

Нека всеки,който се чувства огорчен, обиден, разочарован, омерзен, който страда от това,че държавата ни се е превърнала в безправна и продадена територия, който вижда как с любезното съдействие на отговорните институции у нас се случва срив и на морал и на етичност и на законност и на ценности, и иска да спрем заедно тази деградация, подмяна на история и безхаберно ползване на властта не в обществен интерес, а в марионетна и опорочена схема на брутални и тотални зависимости, ДА ПОДКРЕПИ ПЕТИЦИЯТА, за да можем заедно да потърсим отговорност от всички по веригата. Извършителят на този грозен акт с чука е най-дребният виновник. Той е издънката, резултатът от системното и последователно политическо безсилие и продажнически- некадърни, монтирани за постовете си лица. Тази грозна картина на разлагане в България трябва да спре! Всеки,който мисли така и споделя,че виновните трябва да получат справедлив отпор, нека подкрепят тази петиция! Няма да оставим случаят да мине и замине. Ще настояваме за реакция от компетентните органи. Ще търсим правата си да живеем достойно в нашата държава! Ще поискаме виновните да бъдат наказани! 

С вашата подкрепа ще покажем,че сме много и сме достатъчно силни и упорити да отстояваме правата си. 

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Десислава Христова да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.








Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...