Подобрение на градския транспорт в град Пловдив

Петиция

От гражданите на град Пловдив До Община Пловдив

 

Ние гражданите на град Пловдив не сме доволни с частния градски транспорт в града ни поради следните причини:

-Нередовни коли които пристигат 30 минути след последната кола

-Автобусите не спират на спирките,което е едно от главните им задължения

-Груби шофъори които при задаване на въпроси свързани със спирките,се държат грубо

-Липса на подбор на кадри в транспорта.Много шофъори са неадекватни,карат бързо и са опасни за нашия живот  

 

Като втори град в държавата изискваме от Община Пловдив по-нормален начин на пътуване.Не само премахнаха тролейбусите,които спомагаха за пътуването но и автобусите не са редовни и закъсняват с повече от половин час,няма контрол върху кои шофъори ни обслужват и много от тях предприемат неадекватни решения,груби са когато зададеш въпрос за спирката на която искаш да слезнеш.Такова обслужване е недопустимо. Не само закъсняваме за мероприятия,работа и училище но и живота ни е поставен под риск.Моля общината да обърне внимание на нашето искане.   Предполагаме следните промени:

1)Градския транспорт да бъде върнат в отговорността на държавата и да бъде премахната от частния сектор.

2)Покупка на автобуси по всички действащи градски линий без да се изменят разписанията. Те трябва да покриват целия град и да са повече на брий, осигурявайки по-редовни автобуси на спирките.

3)Да се извършва подбор на кадри за позицията на „шофъор“ в градския транспорт. Това повишаване на качеството няма само да доведе повече хора които да използват градския транспорт но и ще освободи повече работни позиций което е полезно и за града ни.

Долоподписаните граждани се съгласяват с тази петиция и заедно единогласно подкрепяме това мнение.Молим предложението ни да влезе в сила във във възможен срок.

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Борис Георгиев да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...