За справедлив процес и ефективна присъда при катастрофата в Шумен! Извършителите на убийство трябва да поемат своята отговорност и да понесат последствията!

inbound6127210033549883596.jpgНа 28ми септември бяхме шокирани от поредното престъпление на пътя в гр.Шумен, 18-годишният Жечко Кюркчиев, шофиращ с превишена скорост и под въздействието на наркотици, буквално "помита" навлязлата в кръгово движение кола и оставя на място 22-годишната Светомира Станчева. 

Извършителят, е с мощен автомобил, който, по данни на жители на града многократно е шофирал с превишена скорост. По време на делото стана ясно, че младежът е управлявал автомобила си с 93,8 км, при позволени 50 км. При проверка на местопроишествието, непосредствено след катастрофата, момчето дава положителна проба за наркотици, която реагира за наличие на амфетамини. Пред съда, обаче, биологичния материал, който е предоставен е без наличие на наркотични вещества.

Още по-шокиращ е фактът, че автомобилът, с който Кюркчиев предизвиква катастрофата, се "самозапалва" на паркинга пред МВР, като така са заличени ключови доказателства.

Разбира се, в случая не липсват и роднински връзки на обвиняемия със собстеник на една от най-големите предприятия за бързообортни стоки в гр. Шумен.

От прокуратурата настояха да му бъде наложена най-тежката мярка "задържане под стража", но до този момент, той е под домашен арест. 

Подкрепете тази петция, с искане за справедлив съдебен процес и ефективна присъда за извършителя на това престъпление. Нека не позволим повече да се случва това, което се случисъс Светомира! Всеки трябва да разбере, че нарушаването на закона е подсъдимо и прекрачвайки го, трябва да поеме своите последствия.

Тя можеше да е и вашето дете!

НЕКА СПРЕМ ВОЙНАТА НА ПЪТЯ!

 FB_IMG_16661195548271.jpginbound1790809020170834862.jpg

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Stanila Chokanova да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.







Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...