СТОП на своеволията в Община Пазарджик, неспазването на работното време от секретарките в "Кабинет на Кмета", неъвзможността за контакт и обратна връзка с гражданите.

Отделите в Община Пазарджик не отговарят на телефоните в работно време, нито на официално зададени въпроси по електронна поща. Секретарките в "Кабинет на кмета" умишлено затарят телефоните на гражданите и не отговарят, когато се опитате да ги потърсите отново на официалния телефон: 034/44-55-01

Обръщаме се с молба към кмета на Община Пазарджи, г-н Тодор Попов, да направи проверка как дамите, назначени от него, умишлено и безочливо оронват авторитета му с нагло и недостойно поведение. 

Нито една частна фирма няма да затвори телефона на недоволен клиент. Всички граждани на Община Пазарджик са на първо място клиенти, тъй като контрибутират за заплатите на служителите в общинската администрация.

Кажете СТОП на това поведение!


Гражданите на Община Пазарджик    Свържете се с автора на петицията

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Гражданите на Община Пазарджик да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...