Петиция за свалянето на Петър Волгин от ефира на БНР

 

 До Съвета за електронни медии,

До Комисията по култура и медии в 47 -то НС

В цяла Европа ограничават достъпа до руски медии. В европейска България т.нар. "рубладжии" не слизат от ефира на Българското национално радио. Медията, с държавните пари, участва активно в хибридната война в България.

В момента, един диктатор се опитва да унищожи европейска държава - Украйна. Това е и ожесточена война на Путин срещу цивилизацията. А  държавното ни радио води антинатовска, антиевропейска пропаганда. Под прикритието на "другата позиция" се канят агенти на агресора Путин, политически отпадъци, фашизоидите на Копейкин. Основен говорител на злото е т.нар.журналист Петър Волгин.
Поведението му е провокативно, пропутинско, скандално, отвратително! А честото му присъствие в ефир е необяснимо. Въпросът за Волгин не е въпрос за свобода на словото, вече е въпрос на националната ни сигурност.

СЕМ, комисията за култура и медии в НС, свободните журналисти да реагират на "волганизацията" в БНР. Спрете тази пропаганда на говорителя на петата колона.

Нека всички граждани, които са възмутени от Волгин да подпишат тази петиция!

Спрете Волгин от ефира на Българското национално радио!

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Бояна Ушева да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.


Или

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...