За нормална организация на движението в ж.к.Света Троица район Илинден

До Иван Божилов , кмет на район Илинден

До арх.Борис Костадинов , главен архитект на район Илинден

До инж.Евгения Стоянова , началник отдел ИИБЕ към район Илинден

До инж. Станислав Зарков , главен инженер към отдел ИИБЕ район Илинден

До инж. Силвана Каменова, старши експерт към отдел ИИБЕ район Илинден

 

Във връзка с новата организация на движение в ж.к.Света Троица. В карето межу ул.Габрово, ул.Крум Стоянов , ул.Йосиф Щросмайер и бул.Сливница се образува голямо недоволство от нас - жителите на кватала. Улица Пловдив, която е с широко габаритни размери , която дори и при паркирани автомобили разминаването беше безпрепиятствено. Не беше необхдимо да се въвежда такава организация на движение по тази улица. Ние жителите на ж.к. Света Троица не сме против организацията на движение, тъй като многобройните паркирани автомобили затрудняват лесното придвижване ,но специано за ул. Пловдив , ул. Варна и ул.Русе са главни вътрешноквартални улици и не бива да се правят еднопосочни.

За съжаление никой от квартала не е разбрал по някакъв начин ,че ще има обществено обсъждане и дискусия за новата организация на движение.

Ние като граждани и данъкоплатци имаме право да изразим своето недоволство и по някакъв начин да се коригира този проект,така че да е в полза на живущите - все пак ние плащаме данъците и трябва да ни се чуе мнението.

Не е нормално, за да стигнем до дома си да обикаляме излишни проберги, при положение,че една улица (Пловдив)- двупосочното движение е нормално, без затруднение. Пример за такива улици са - ул.Одрин и ул.Константин Иречек, където са обособени и платени зони за паркиране, но са с двупосочно движение.

Нашето искане е незабавно да бъде назначено ново обществено обсъждане, а докато се проведе такова, на улиците -Пловдив, Русе и Варна да бъде върнато двупосочното движение до стигане на консенсус.

Подпишете тази петиция

Подписвайки се, приемам, че Методи Лепоев ще може да види цялата информация, която предоставям в този формуляр.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.


Давам съгласие за обработка на информацията, която предоставям в този формуляр за следните цели:




Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...