Ползване на басейна в СУ "Христо Проданов" в гр.Карлово от деца и спортисти

Здравейте,целта на тази петиция е за отварянето и за  използването на  басейна в СУ "Христо Проданов" в гр.Карлово от всички деца,както от градът,така  и от околните градове и села,за да може всички деца и всички спортисти от СК" Триатлет Баня" които искат и тези които тренират да имат възможност да го използват. Вече повече от 4 години,басейна е реновиран по Европейски проект и би трябвало да се използва или да влезе в експлоатация до 5 години,за да не се възстановяват парите по проекта. Но вече повече от 4 години мина от завършването на проекта и басейнът само се води,че работи по документи,но реално е неизползваем. В същото време деца, които тренират в СК "Триатлет Баня" са принудени два-три пъти в седмицата да пътуват до Баня и Хисаря, за да използват съоръженията там.В клуба тренират около 80 деца, които през последните години имат редица високи постижения и отличия на републикански, балкански и европейски първенства.Петицията и събраните подписи ще бъде изпратена до местната власт в град Карлово и до директора на училището.Целта е басейнът да може да се използва поне четири пъти седмично,като училището ще определи таксата, която всяко дете да заплати,за да може да се поддържа  водното съоръжение, тъй като знаем, че финансовото състояние на училището в момента не е добро и то е затруднено.

Родителите на деца спортисти от СК" Триатлет Баня"    Свържете се с автора на петицията

С подписването си упълномощавам Родителите на деца спортисти от СК" Триатлет Баня" да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.