За ремонт и на двата тротоара на ул.Криволак

Тази петиция е за ремонтиране и на южния тротоар на ул. Криволак в район Лозенец, който не е ремонтиран от направата му, през 60-те години на миналия век. Улица Криволак е важна връзка към парк Борисова градина и е редно да бъде в състояние което да позволява използването му. Надигането на плочките от кореновата система на дърветата, предполага подрязването им от ландшафтни специалисти. Много моля, това да не бъде използвано като повод да лишите квартала и хората от един нормален тротоар, по който всички да могат да вървят спокойно и да се минава с детски и инвалидни колички, както е според наредбите на СО.

С подписването си упълномощавам Филип Аврамов да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.