АНКЕТА "НАРОДЕН СЪД"

plain-green-background-wallpaper-311.jpg

Скъпи сънародници, правим тази анкета в дух на демокрация и според Конституцията на Република България чл. 1, ал.2 "Цялата държавна власт произтича от народа. Тя се осъществява от него непосредствено и чрез органите, предвидени в тази Конституция." и ал. 3 "Никоя част от народа, политическа партия или друга организация, държавна институция или отделна личност не може да си присвоява осъществяването на народния суверенитет.".

Анкетата има за цел да проучи мнението на народа във връзка със започване на подписка за иницииране на референдум, за създаване на НАРОДЕН СЪД, който да отсъди вината на всички управници и политици на Република България, довели Родината и народа до днешното жалко състояние!

Който е съгласен, моля да подпише анкетата. В случай, че анкетата събере 10 000 подписа се ангажираме да проведем подписка за иницииране на референдум! В съответствие със законите на Република България!

Настоящата анкета не изисква лични данни, които са задължителен атрибут на самата подписка, която е възможно да проведем по нататък според желанието на народа!

С подписването си упълномощавам Владислав Вълканов да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.

Няма да показваме публично вашия телефонен номер в онлайн среда.