Подписка за: Отнемане на българското гражданство на български граждани от РС Македония, които НЕ се декларират като българи на преброяване на населението и отказ на българско гражданство на желаещите

В РСМ предстои преброяване на населението.

В тязи връзка "Фондация Македония" започва подписка за: Отнемане на българското гражданство на български граждани от РС Македония, които НЕ се декларират като българи на преброяване на населението и отказ на българско гражданство на желаещите да получат българско гражданство на тези лица, които НЕ се декларират като българи на преброяването на населението в РС Македония

С подписването си упълномощавам Фондация Македония да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.