Да запазим добрите лекари, с опит и отношение към пациентите и работата си, какъвто е доц. Илиев!

С тази петиция искам да обърна внимание на всички, как често в България се правят разни чистки тихомълком на хора, които са неудобни на други хора. При лекарите обаче не трябва да се допуска да се случва замяна, поради интереси или шуробаджанащина! Когато един лекар с дългогодишен опит и отношение към малките си пациенти, какъвто е доц. Даниел Илиев от СБАЛ по Детски болести "Проф. Д-р Иван Митев" е отстранен без конкретна причина, само защото болницата има нов ръководител, който цели да постави свои хора на ръководни длъжности и да премахне други (законът очевидно го позволява).

Моля да подкрепите и подпишете петиция за запазване на лекарите, освободени от работа в единствената за сега държавна Детска болница, които поемат и най-тежките случаи в София и България!

Младите лекари трябва да има от кого да се учат в трудния път, докато израснат като взимащи самостоятелно бързи и правилни решения в работата си.

Нека всички, на които се е налагало да лекуват децата си там, както и тези, които са за спиране на подобно престъпно отношение към дългогодишни лекари, дадат своя подпис тук. Нека подкрепим доц. Даниел Илиев, за да продължи да се грижи за нашите деца! Те заслужават нашата подкрепа!

Благодаря!

С подписването си упълномощавам Tsvetelina Yordanova да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.