Спиране на проекта за промяна на центъра на Берковица, а не на нужният ремонт!

2-2_(1)1.jpg2-2_(1).jpg1_(1)4.jpgбалове.png167370159_766132834042067_107747557118784594_n.jpg Скъпи съграждани, моля да подкрепите нашата петиция и нека заедно се опитаме да спрем разрушаването на облика на Берковица! Не искаме ПАРК на мястото на ПЛОЩАДА, както и промяна на градинката до площада и премахването на чешмичката към нея. Няма обоснована причина за този ремонт. Обществена дискусия и публичност липсва. Никъде не се вижда как ще изглежда центъра след това, от единствената снимка въртяща се онлайн не се разбира нищо! Нека бъдем активни! Нека променим одобрения проект! Нека има ремонт на плочки и освежаване , но сме против промяната на площада!

Чрез подписа ми упълномощавам Спасинка Павлова да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.