Изграждане на (полу)детелина на АМ "Хемус" при пресичането с път № 307 (Дерманци-Угърчин) при км. 103+060

С настоящата петиция настояваме за

изграждане на пътен възел тип "(полу)детелина" на АМ "Хемус" при пресичането с път № 307 (Дерманци-Угърчин) при км. 103+060.

Изграждането на пътен възел тип полудетелина ще допринесе за устойчивото и хармонично икономическо и социално развитие на общините Луковит и Угърчин.

Същата би позволило за по-облекчена и по-бърза връзка на пътуващите от Угърчин и околните села към София, а така също и по-бърза връзка на пътуващите от Луковит и Дерманци в посока към Ловеч, Плевен, Русе и Варна.

Липсата на такава връзка с магистрала Хемус и използването на много по-отдалечени други кръстовища би забавило още повече развитието на Угърчин и би увеличило дисбалансите в сравнение с други съседни общини.

Ние всички подписали се, настояваме за изграждането на пътен възел тип (полу)детелина и настояваме пред компетентните институции спешно да извършат необходимото това да се случи в процеса на строителството на Участък 1 и Участък 2 (ЛОТ 1 и ЛОТ 2)!

 

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Валентин Василев да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...