Да увековечим делото на проф. Александър Чирков, предложение за преименуване на Университетската многопрофилна болница за активно лечение УМБАЛ „Света Екатерина“ на проф. Александър Чирков

От името на долуподписаните                                                                                    Предложение до  министър-председателя г-н Бойко Борисов, за преименуване на Университетската многопрофилна болница за активно лечение УМБАЛ „Света Екатерина“ на проф. Александър Чирков. Да  увековечим делото на проф. Александър Чирков - световноизвестен и признат специалист, създател на модерната школа по кардиохирургия у нас, присадил за първи път сърце в България на нуждаещ се в далечната 1986 г. Професор Чирков  създава  кардиологичната болница "Св. Екатерина“, в която преди десетилетия въвежда напълно нова философия в професионален и морален план при лечението на болните. В операционната професорът е спасил десетки хиляди пациенти

Инициативен комитет „проф. Александър Чирков"    Свържете се с автора на петицията

Чрез подписа ми упълномощавам Инициативен комитет „проф. Александър Чирков" да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.