До всички стопани на кучета! Парковете в България са обществени места. Искаме да можем да се разхождаме от 7:00ч-9:30ч. и след 18:30ч до 22:00ч във всички паркове/по всички алеи! !

 До всички стопани на кучета! Парковете в България са обществени места, които се плащат от всички/ всички плащаме данъците..?!! Стопаните на кучета плащат и Данък за притежание на куче: 20лв., Слагат ЧИП: 50лв, Плащат Паспорт: 30лв, Ваксинират, Обезпаразитяват всеки месец: вътрешно и външно: 40лв/средно месечно, разхождат на повод, почистват след изхождане да кучето и могат да минат през парковете по - строго определен маршрут- алея до клетка / в която е кално и дори слагат храна с отрова за кучетата../?!!! Да не говорим, че дори да иска човек не може да заобиколи покрай парка" Дружба", защото няма асфалтирана улица... Има кооперация в строеж, и дори вече някои си живеят, има ток, строителни материали и отпадъци и много кал/ при дъжд и сняг/ и боклуци... А да, има парк: Света гора за свободно пуснати кучета без повод , където има и детски площадки?!!! ЗАЩО, домашни любимци не могат да се разходят в парка, а уличните могат свободно?!!! Котките могат, хората могат да си вършат физиологическите нужда?!! А кучето се нуждае само от разходка от 7:00ч-9:30ч. И след 18:30ч до 22:00ч - НИЩО ДРУГО.

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Десислава Николова да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.







Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...