ЗА ПРОМЯНА ПРИЕМНОТО ВРЕМЕ ЗА ПОДАВАНЕ НА ДОКУМЕНТИ В БЪЛГАРСКОТО ПОСОЛСТВО ЛОНДОН ОТ ПОЛОВИН ДНЕВЕН РЕЖИМ В ЦЕЛОДНЕВЕН.

Приветствам многохилядното българско общество живеещо на територията на Великобритания, Англия да дадат своя подпис в подкрепа за промяна на работата на Посолството ни в Лондон. За увеличаване приемните часове за граждани в ЦЕЛОДНЕВЕН  режим. Не може да продължават така, приемат до обяд, а хиляди чакаме да запишем час за след 6 месеца, защото всичко е заето. Българските абсурди продължават..., държавата на опашките , дори и тук.

Ако  и на вас ви е дотегнало от всичко това и искате нещо да се случи, дайте своя принос. Събраните подписи ще бъдат изпратени с официално писмо до Външно Министерство с искания за увеличаване капацитета на посолството ни в Лондон.IMG_0399.JPG

Благодаря

Чрез подписа ми упълномощавам Иванова да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.