Срещу въвеждането на такса водомер

Ако сега допуснем да бъде въведена и тази абсурдна такса "водомер" ли, достъп до вода ли - тоест да плащаме ежемесечно по 8 лв. за това, че като почтени граждани сме си сложили съгласно изискването на закона водомери, просто ще заплащаме водата на всички онези които нямат такива. Видимо на държавата и е изгодно да остави циганите да не си плащат водата но да гласуват всеки път за тях, а водата да им я плащаме ние. Така всеки един от нас индиректно ще е отговорен за циганския вот и продължаващото беззаконие. Ако допуснем този абсурд утре ще ни въведат и такси достъп до : телефонни кабели - имаш-нямаш телефон видно пак няма да има значение, важното е, че има прекарани такива : вдишване на въздух - едва ли не не природата, а тне са ти го подсигурили; за издишан въздух; достъп до възможност за изхождане по малка нужда; достъп до възможност за изхождане по голяма нужда; и какви ли още не достъпи, само и само да пълнят хазната а от там през обръчите от партийни фирми да пълнят своите сметки. Така магазините ще поискат да ни начислят достъп до магазин - ползваш не ползваш магазина е създаден. Пълна наглост и безочие в търсене на възможности да се тъпче хазната с пари които да се усвояват чрез обръчите от фирми в нечии джобове.

Чрез подписа ми упълномощавам Георги Кръстев да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.