Петиция за забрана и затваряне на групата„ НИЕ сме Севлиево“ поради насаждане на омраза и подтикване към междуетнически конфликти в град Севлиево.

Уважаеми Севлиевци,

С голямо разочарование и мъка чета коментарите и постовете на тази група, която по същност би трябвало да обединява хората в едно населено място.

С голямо разочароване и срам чета постовете на една малка група хора в този град, на които чрез тази платформа им бива предоставен подиум да излеят лошотата, нетолерантността и омразата си спрямо сгражданите си. Като роден севлиевец се срамувам искрено от изказванията на нашите съграждани и не искам да допусна, че мнението  на една малка група нещастни и завистливи  хора ще бъде генерализирано върху един цял град.

Ако „ВИЕ сте Севлиево“, то тогава в този град е настъпила една социална чума, на която би трябвало да се обърне особено голямо внимание! Социалните медии не са платформа в която нещастни и депресирани хора трябва да подтикват едно цяло населено място към саморазправа. В социалните медии има строгo регламентирани  норми по европейското право, които определят по какъв начин може да се водят дискусии и изявяват мнения! Вие с  появата си под името НИЕ сме Севлиево, носите социална и правна отговорност, за дискусиите в тази група. Още по лошото е, че Вие се подвизавате под името НИЕ сме Севлиево! По този начин опетнявате името на един цял град и създавате впечатлението, че целият град споделя вашето примитивно мнение. Още по недопустимото е, че подтиквате съгражданите към саморазправа и групова динамика насаждайки междуетническа омраза в това населено място.

Само един примитивен и необразован човек може да си помисли, че едно такова групово деяние би останало безнаказано и без правни последици за админите на групата.

До две седмици ще подам колективна жалба в съдът  и аз лично ще ви повдигна дело за насаждане на междуетнически конфликт в град Севлиево. Докладвах  групата в надзора на социалната медия и ще се обърна към правният отдел на общината, понеже неправомерно използвате името на един цял град за насаждане на омраза след съгражданите. Освен това ще Ви докладвам в прокуратурата за да започне разследване срещу Вас.  

ВИЕ не сте Севлиево и това е добре така!  

Подпишете тази петиция

Чрез подписа ми упълномощавам Алдин Али да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...

Facebook