Петиция за преименуване на улица Граф Игнатиев в София

Заедно с всички вредни за България действия на този руски политик преките му "заслуги" за осъждането на Левски на смърт кара всеки истински български родолюбец и патриот да се чувства оскърбен, че една от емблематичните улици в столицата ни носи негово име...

В допълнение всеки наш опит да променим имена на улици, паметници, имена на села и др. наречени на противници, врагове и душмани на България освен справедливост и вид свобода има и едно съществено информационно предимство... Ще е повод повече хора в Русия да научат истината и да не продължават да живиеят в заблудата, чийто автор е държавните им арогантност и империализъм.

От името на

Гражданска инициатива преименуване на ул. "Граф Игнатиев"

Гражданска инициатива преименуване на ул. "Граф Игнатиев https://www.facebook.com/groups/2999072139    Свържете се с автора на петицията

С подписването си упълномощавам Гражданска инициатива преименуване на ул. "Граф Игнатиев https://www.facebook.com/groups/2999072139 да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.