English: Subscription against the liquidation of Municipal Department of Tourism - Plovdiv and the dismissal of Ms. Videlina Gandeva

Протестна петиция срещу закриването на Общинско предприятие "Туризъм" - Пловдив и последвалото уволнение на Виделина Гандева

Уважаеми пловдивчани,

Настоящата подписка има за цел да активира общественото мнение и съвест срещу безпрецедентното унищожаване в края на 2017 г. на една работеща структура с доказани успехи, а именно Общинско предприятие „Туризъм“. С този акт Община Пловдив остана без действащо звено, което да развива туризма в града и да популяризира дестинацията на световно ниво. Предприятието уж беше „влято" в ОИ „Старинен Пловдив“ - една остаряла и тромава организация, която сама по себе си е културен институт, а не общинска структура и съгласно Закона за туризъм няма право да изземе функциите на ликвидираното предприятие. С „вливането“ не се постигна нищо друго, освен хаос и обезличаване на служителите. Не на последно място „вливането“ доведе и до неочакваното, необосновано и подло уволнение на г-жа Виделина Гандева, дългогодишен служител на Община Пловдив в различните й туристически структури, два пъти директор на ОП „Туризъм“, а през месец януари 2018 г. -  началник-отдел „Маркетниг и реклама“.

В тази връзка, уважаеми съграждани, молим да подкрепите настоящата подписка!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван на нашия сайт. Въпреки това, авторът на петицията ще вижда цялата информация, която ще предоставите в този формуляр.