Сити Марк Арт Център се нуждае от Вашата подкрепа!

ПРИЗИВ

Притеснени от възможността да бъде блокирана и по същество ликвидирана дейността на един от най-модерните културни центрове на столицата и без да правим обобщения от подобен унизяващ  правдата и достойнството случай като този на семейство Кирови, се обръщаме към Главния прокурор, Висшите съдебни инстанции и Правителството на РБ с призив да се сложи край на опита за съдебна измама, а виновните да получат наказание!

Молим желаещите да подкрепят призива ни да добавят имената си към нашите:
Руси Чанев, Валентин Ганев, Жорета Николова, Рашко Младенов, Светлана Янчева, Филип Трифонов и Явор Гърдев

ОТВОРЕНО ПИСМО

Здравейте ПРИЯТЕЛИ,

Ние сме тези, които реновираха и изцяло възстановиха старото кино „Левски” в София, превръщайки го в Център за култура и изкуство. Тези, които инвестираха в нематериалната сфера със собствени и кредитни средства, с ясното съзнание , че не парите в днешно време са дефицит, а волята и вярата. С визията, че ние сме наследници на богати духовни традиции, че настоящата криза не е материална, а криза на ценностите ни и че това, което правим, са инвестиции в нашето бъдеще.

Посяхме семената в очите и сърцата на най-малките и на големите, на хората в неравностойно положение и на най–възрастните. Спечелихме доверието и станахме партньори с държавни, общински и частни културни институции.
Обръщайки се назад към корените, поглеждайки навътре в себе си, ние стъпихме здраво на устоите на добродетелността и така станахме част от благотворителни инициативи, а те станаха част от живота ни.
Сега тези наши усилия са подложени на сериозни изпитания.

Един  от основните ни източници на собствени средства – обект на ул. „Съборна”№ 7,  с част от прихода от който плащаме кредита за Залата,  е в съдебна процедура.

На 12.06.2017 г. от 10:00 ч. ЧСИ трябва да ни отстрани от обекта чрез предварително  изпълнение на невлязло в сила съдебно решение /което в срок сме обжалвали пред ВКС и сме в процедура по допускане /, като по този начин се предрешава съдебния процес. Един съдебен процес, построен върху ДОКАЗАНО ПРЕСТЪПНА СХЕМА ЗА ИМОТНА ИЗМАМА, осъществена не някъде навън, а в самата съдебна институция – част от съдебната система, в която ние вярваме.

С настоящото ОТВОРЕНО ПИСМО Ви молим да изразите Вашето отношение, да покажете Вашата гражданска позиция по това, което се случва с нас – не само като  отделен частен случай, но и като следствие на това, което се случва в нашата държава.

Ако вярвате в нас – подкрепете ни! За нас Вашата подкрепа е МНОГО ВАЖНА!

Ние вярваме във Вас и в нашето бъдеще ЗАЕДНО!

Моля, подпишете и призовете колкото се може повече хора да ни подкрепят в отстояването на законното ни право!

Прилагаме линкове и публикации във в. Стършел, в. 168 часа, БТВ новините, Би Ай Телевизия  и сайта "Площад Славейков".

http://btvnovinite.bg/video/videos/emisii/btv-novinite-centralna-emisija-12-07-2017.html - 26.56 минута

Екипа на Сити Марк Арт Център и приятели    Свържете се с автора на петицията

С подписването си упълномощавам Екипа на Сити Марк Арт Център и приятели да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.