ДА СЕ НАПРАВИ ПРИЮТ ЗА КУЧЕТА И КОТКИ В САМОКОВ

Всеки ден в град Самоков срещам изоставени кучета и котки ,които се нуждаят от дом,преглед от ветеринар и храна!

Всеки ден в град Самоков се натъквам на убити с куршуми или отровени кучета и котки и стига на Насилието над животни!

Всеки ден се караме със съседите ,на които им пречели "бълхарниците" и днес искам да се обединим хора ,които обичаме животните и хора ,на които им пречат кучетата и котките  пред блоковете и да направим в град Самоков приют с Европейската програма намаляване популацията на бездомните животни.

 

Разработен е проект и е внесен в Общината в град Самоков , а сега е време жителите на град Самоков и селата в Общината да се подпишат за направата на Общински приют за бездомните животни, където който не може да гледа животни да ги оставя, където да се кастрират, хранят и отглеждат и от където да се осиновят . Като в този приют да се назначат хора обичащи животните и да се гледат животните с любов, а всяко куче да бъде с чип и паспорт и ако някой му причини болка или смърт да отговаря пред закона.Всеки който изхвърли куче или котка извън приюта да бъде наказван и всеки да бъде задължаван да кастрира кучето си ако нежелае поколение и да се грижи добре за него като се задължава да си регистрира кучето и котката и да се грижи добре за него...

Подпишете тази петиция

Чрез подписа ми упълномощавам РАЛИЦА СТОЙНЕВА да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...