ЗА ДОСТОЙНО ОТНОШЕНИЕ КЪМ ЖЕНИ, ПРЕБОРИЛИ НАДНОРМЕНОТО СИ ТЕГЛО!

НА 20 И 21 МАЙ 2016 Г. НЯКОЛКО ИНТЕРНЕТ САЙТА - "БЛИЦ", "ЗА ЖЕНАТА", "ГЛАСУВАМ ЗА БЪЛГАРИЯ", "БЪЛГАРИЯ365.ИНФО", ПУБЛИКУВАХА ЛИЧНИТЕ ИСТОРИИ НА ЖЕНИ, ПРЕБОРИЛИ СЕ С НАДНОРМЕНОТО СИ ТЕГЛО. ИСТОРИИТЕ СА СВАЛЕНИ БЕЗ ЗНАНИЕТО НА ТЕЗИ ЖЕНИ, ВКЛЮЧИТЕЛНО И СНИМКИ. ЗА ЦЕЛТА СА ПОЛЗВАНИ РЕСУРСИТЕ НА ГОЛЯМА ЗАТВОРЕНА ФЕЙСБУК ГРУПА НА ПРИВЪРЖЕНИЦИ НА 90 ДНЕВНАТА ДИЕТА. ДЕЙСТВАНО Е ГРОЗНО И ПОДМОЛНО, ЧРЕЗ ПОДСТАВЕНИ ЛИЦА, МНИМИ ЧЛЕНОВЕ НА ТАЗИ ГРУПА.

"ЗА ЖЕНАТА", "БЛИЦ", "ГЛАСУВАМ ЗА БЪЛГАРИЯ" И  "БЪЛГАРИЯ365.ИНФО - СПРЕТЕ ЕВТИНОТО ТЪРСЕНЕ НА СЕНЗАЦИЯ ВЪВ ВАШИТЕ БЕЗДАРНИ ПУБЛИКАЦИИ!  

СВАЛЕТЕ НЕЗАБАВНО ВАШИТЕ ПУБЛИКАЦИИ ОТ ВСИЧКИ МЕСТА В ИНТЕРНЕТ ПРОСТРАНСТВОТО, КЪДЕТО ТЕ СА КАЧЕНИ!

ТЕЗИ ПОСТИЖЕНИЯ НА СМЕЛИТЕ ЖЕНИ СА БЛАГОДАРЕНИЕ НА ДЪЛГИ МЕСЕЦИ, А ДОРИ ГОДИНИ, НА МНОГО ПСИХОЛОГИЧЕСКИ И ФИЗИЧЕСКИ УСИЛИЯ! ТЕЗИ ПОСТИЖЕНИЯ СА НА ФОНА НА ПОДКРЕПАТА НА СЕМЕЙСТВАТА И ПРИЯТЕЛИТЕ НА ТЕЗИ ЖЕНИ, КАКТО И НА ХИЛЯДИТЕ ДОБРОНАМЕРЕНИ ЧЛЕНОВЕ НА ОПИСАНАТА ФЕЙСБУК ГРУПА! 

СЪХРАНЕТЕ ДОСТОЙНСТВОТО НА ЖЕНИТЕ, ПРЕБОРИЛИ СЕ С НАДНОРМЕНОТО ТЕГЛО! ПОТЪРСЕТЕ ГИ ЛИЧНО И ВЗЕМЕТЕ ИНТЕРВЮТА С ТЯХНО СЪГЛАСИЕ, ЗА ДА МОГАТ ПОВЕЧЕ ХОРА ДА СЕ ЗАМИСЛЯТ ЗА СОБСТВЕНОТО СИ ЗДРАВЕ!

БЪДЕТЕ ДОСТОЙНИ МЕДИИ И ДОКАЖЕТЕ НА СТОТИЦИТЕ ХИЛЯДИ ВАШИ ПРИВЪРЖЕНИЦИ, ЧЕ ДУМИТЕ МОРАЛ И ДОСТОЙНСТВО НЕ СА ВИ ЧУЖДИ!