Искаме доживотни присъди за убийците на осемнадесетгодишния Тодор

Около 12,55 часа на 12.01.2016г. в централната част на гр. Враца, в близост до Дома на науката и техниката, е възникнал спор между Т.Й. и две лица – братя във връзка със спазване правилата за движение по пътищата. Спорът прераснал в причиняване на побой на 18 годишния Т.Й. от двамата братя, които му нанесли множество удари с Бокс. В следствие на причинените наранявания по- късно Т.Й. Починал, съобщиха от прокуратурата във Враца. До идването на линейката, половин час след подадения сигнал, пострадалият мъж е лежал безжизнен докато свидетели на инцидента са му оказвали първа помощ. Д.П. /36 г./, който бе издирван във връзка с трагичния инцидент във Враца, се е явил в полицейското управление. Мъжът е придружаван от адвоката си. В района бе задържан брат му- И.П. /32 г./. По първоначална информация, двамата и младежът не са се познавали. Според очевидци спорът започнал, след като 18-годишният мъж, който шофирал лек автомобил, натиснал клаксона докато родствениците пресичали пътното платно. След разменени реплики от двете страни, се стигнало до саморазправа и побой.   Работата по случая продължава под наблюдението на прокуратурата. В хода на разследването са установени множество свидетели, които в момента се разпитват в РУ-Враца. По случая е образувано досъдебно производство, уведомена е прокуратурата.
Врачани, съграждани, ако и тези две мутри, убили детето посред бял ден, не получат доживотни присъди, трябва да сме най-големите "малки хорица"!
Трябва  да се организираме на масови протести срещу мутренските своеволия и да блокираме целия град...
защото не го ли направим днес, утре ще е още някое отново наше дете...
Промених заглавието с доживотна присъда, защото за съжаление така или иначе, смъртното наказание тук липсва. Подкрепете петицията, защото трябва да получат наказанието, което си заслужават. Не можем повече да стоим безучастни и да гледаме как се отнемат несправедливо човешки животи! Това трябва да спре, помогнете!!!