Искаме доживотни присъди за убийците на осемнадесетгодишния Тодор

Около 12,55 часа на 12.01.2016г. в централната част на гр. Враца, в близост до Дома на науката и техниката, е възникнал спор между Т.Й. и две лица – братя във връзка със спазване правилата за движение по пътищата. Спорът прераснал в причиняване на побой на 18 годишния Т.Й. от двамата братя, които му нанесли множество удари с Бокс. В следствие на причинените наранявания по- късно Т.Й. Починал, съобщиха от прокуратурата във Враца. До идването на линейката, половин час след подадения сигнал, пострадалият мъж е лежал безжизнен докато свидетели на инцидента са му оказвали първа помощ. Д.П. /36 г./, който бе издирван във връзка с трагичния инцидент във Враца, се е явил в полицейското управление. Мъжът е придружаван от адвоката си. В района бе задържан брат му- И.П. /32 г./. По първоначална информация, двамата и младежът не са се познавали. Според очевидци спорът започнал, след като 18-годишният мъж, който шофирал лек автомобил, натиснал клаксона докато родствениците пресичали пътното платно. След разменени реплики от двете страни, се стигнало до саморазправа и побой.   Работата по случая продължава под наблюдението на прокуратурата. В хода на разследването са установени множество свидетели, които в момента се разпитват в РУ-Враца. По случая е образувано досъдебно производство, уведомена е прокуратурата.
Врачани, съграждани, ако и тези две мутри, убили детето посред бял ден, не получат доживотни присъди, трябва да сме най-големите "малки хорица"!
Трябва  да се организираме на масови протести срещу мутренските своеволия и да блокираме целия град...
защото не го ли направим днес, утре ще е още някое отново наше дете...
Промених заглавието с доживотна присъда, защото за съжаление така или иначе, смъртното наказание тук липсва. Подкрепете петицията, защото трябва да получат наказанието, което си заслужават. Не можем повече да стоим безучастни и да гледаме как се отнемат несправедливо човешки животи! Това трябва да спре, помогнете!!!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван на нашия сайт. Въпреки това, авторът на петицията ще вижда цялата информация, която ще предоставите в този формуляр.

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. Моля, вижте входящата кутия (и спам папката).