ИСКАМЕ СПРАВЕДЛИВО НАКАЗАНИЕ ЗА УБИЙЦИТЕ НА БЕЗЗАЩИТНИ ЖИВОТНИ

 

ДО
ОКРЪЖНА ПРОКУРАТУРА – ПЛОВДИВ
ОБЛАСТНА ДИРЕКЦИЯ НА МВР – ПЛОВДИВ
ОБЛАСТНИЯ УПРАВИТЕЛ НА ОБЛАСТ ПЛОВДИВ
КМЕТА НА ОБЩИНА ХИСРАЯ
ДО БЪЛГАРСКИТЕ МЕДИИ И НЕПРАВИТЕЛСТВЕНИ ОРГАНИЗАЦИИ

Нека бъдем наистина заедно срещу насилието над животните!!! Вчера, 01.10.2015 г, някой "доброжелател" в град Хисаря е отворил портата на двора и е пуснал малката Алис, на 1 годинка и 4 месеца на улицата. Всичко е станало за минути-собствениците започват да я търсят в къщи и по двора, докато не са чули агонизиращо квичене. На 200 метра от тях на улицата са видели възрастен мъж, който зверски налагал с метален прът тяхната Алис, защото щяла да му изяде кокошките. Не става ясно кокошките по улицата на паша ли са били или Алис е пребита и бере душа, защото евентуално е щяла да влезе в двора му и да се отправи към курника. Нека разпространим трагедията и да бъдем съпричастни! Нека се помолим за Алис, защото е била със съмнения за счупен гръбнак, слава на Бог не е! Но клетата Алис е получила жестоки удари по главата, с кръвоизливи и оток в мозъка, като следващите дни ще бъдат КРИТИЧНИ за нея! Нека дадем гласност, за да получи заслуженото си този индивид! Нека бъдем ХОРА, защото кокошките са живи и здрави, а за Алис още не се знае дали ще оживее!

ОТ ФЕЙСБУК ГРУПА "АЗ ОБИЧАМ БИГЪЛ"

ПОДПИСЪТ СЕ ПОТВЪРЖДАВА, ЧРЕЗ ИМЕЙЛ, КОЙТО ЩЕ ПОЛУЧИТЕ В ЕЛЕКТРОННАТА СИ ПОЩА!

 


Фейсбук група "Аз обичам бигъл"    Свържете се с автора на петицията

Подпишете тази петиция

Чрез подписа ми упълномощавам Фейсбук група "Аз обичам бигъл" да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...

Facebook