Петиция за помилване/изцяло или от части/на Милен Енчев Димитров

Милен Енчев Димитров-осъден на 20г затвор за това, че е дръзнал да защити семейството си и себе си от серийния изнудвач и изнасилвач на деца Илия Джеков, който го е нападнал!!!
От 20г лицето Илия Джеков безчинства и тормози хората в град Бяла, обл. Русе и околията.В полицията има регистрирани над 17 жалби срещу него, една от които е на действащ офицер от РПУ гр. Бяла -Д. Пенев.След заплахите му за убийство на детето и съпругата му, и посегателство върху Милен Енчев Димитров,се стига до неизбежната самоотбрана довела до смъртта на Илия Джеков.
Щом това безскрупулно лице има наглостта и смелостта да заплашва действащ офицер,би ли следвало Милен Е.Димитров да взема заплахите му на сериозно ???!!!
ВСИЧКО ТОВА Е СЛЕДСТВИЕ ОТ БЕЗДЕЙСТВИЕТО НА КОМПЕТЕНТНИТЕ ОРГАНИ С ГОДИНИ,Въпреки множеството сигнали на пострадали граждани срещу това лице ,което е ОКРИЛЕНО ОТ ЧУВСТВОТО ЗА БЕЗНАКАЗАНОСТ !!!

Подпишете тази петиция

Чрез подписа ми упълномощавам Йорданка Панева да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...

Facebook