ЗА И ДА СУРОГАТСТВОТО ПО МЕДИЦИНСКИ ПРИЧИНИ-ПРАВО НА ВСЯКА ЖЕНА

Моля, негативно настроените към темата "дами"да не участват, защото идеята е да съберем привърженици, кaквито със сигурност има. На този линк можете да коментирате с всички други майки, за които това е изход от проблема и шанс  за нов живот! https://www.facebook.com/groups/1206856599326444/?fref=ts 

Съгласете се, че не е редно да се отнема това право.

Аз съм майка на едно родено от мен, да ми е живо и здраво, момиченце, а за второ единственият ми вариант е чрез Сурогатно Майчинство.

И искам да ви кажа и споделя, че не мисля, че едниният и другият начин имат съществена разлика, да не кажа никаква.

Да си родител е отговорност, любов, грижа и тревога, а не едно износване или един ембрион.

В много държави хората са узрели за тазо съпричастност към близкия, и затова и сурогатните майки и генетичните си  помагат взаимно.

Недейте да си изкарвате негативизмите и нещастията на хора, за които това е травма и болка, и мъка, и, моля ви, не ги превръщайте в едва ли не прокажени, различни или непълноценни жени, зашото това не е така. Това е един напредък на медицината, зад който трябва да се застане, както зад всеки нов лек.

Нека помислим и за другите, нека сме по-малко егоисти и да се надяваме, че един ден като имаме ние проблем от друго естество също ще бъдем подкрепени. Защото само така обществото ще узрее и хората,  а това сме ние, ще си предават положителни емоции и ценности, ще се подкрепят и ще се чувстват по-добре във всеки аспект!


Ирена Иванова Кирякова    Свържете се с автора на петицията