Да подкрепим д-р Атанасов

По повод нашумялото в медиите дело, което се води срещу д-р Петър Атанасов, ние, като негови пациентки и майки на здрави деца, дошли на този свят с негова помощ, бихме искали да го подкрепим и да засвидетелстваме БЕЗУЛОВНОТО си доверие в неговите умения и качества като медик и човек.

През дългогодишната си кариера д-р Атанасов е извел безброй много деца на този свят, сблъсквал се е със смъртта в името на новия живот и много от нас дължат здравето си и това на своите деца на неговата правилна преценка като специалист. Именно за това, в знак на благодарност, ние заставаме в подкрепа на него и неговото добро име със своите имена и лицата на своите деца!

Като жени и майки, ние в никакъв случай не целим да омаловажим трагедията, сполетяла една от нас и нейното семейство, нито да попречим или опорочим справедливостта на съдебния процес. Нашето единствено желание е той да бъде обективен!

Призоваваме всички, които са доверявали своя живот и живота на своите деца в ръцете на д-р Атанасов и вярват в неговата добросъвестност като човек и медик да подпишат тази петиция и да застанат зад него редом с нас!