За въвеждане на "зелена зона" в района около ул.Цар Иван Асен II

Тази петиция е за въвеждане на режим на паркиране "зелена зона” в района на улиците около ул." Цар Иван Асен II" (зоната оформена между бул. „Цариградско шосе”, бул. „Евлоги Георгиев”, ул. „Хан Омуртаг” и бул. „Михай Еминеску”).

 

Обединяваме се от разбирането, че това е мярка, която макар и несъвършена в момента е единствената възможна в разумен срок, за да се регулира режима на паркиране в квартала, а именно:

-          да се осигури възможност за нормално паркиране на автомобилите на живущите в квартала

-          да се прекрати практиката на паркиране върху тротоарите и тяхното разрушаване и да се осигури възможност за нормално преминаване на пешеходците по тях

-          да се намалят извънредно интензивния трафик, шум и замърсяване, причинени от автомобили, които влизат в квартала с основна цел го използват като безплатен паркинг

 

Подкрепете ни, за да направим квартала си по-добро място за живот.

 

Вашият подпис е от значение, не искаме вашите лични данни, искаме само вашият глас, за да може той да бъде чут от съответните институции.

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Теодор Марков да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.




Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...