За една нова Бяла

Уважаеми г-н кмет на община Бяла (Русенско),

Уважаеми г-н началник на РПУ гр. Бяла,

Долуподписаните граждани от община Бяла, изразяваме възмущението си от ежедневното неспазване  на "Закона за движение по пътищата" от участниците в движението на територията на града и първокласният път Русе - Велико Търново в района на кв. "Гара Бяла", и от неприлагането му от страна на органите на реда.

Постоянно сме свидетели на неправомерно спиране и паркиране в упоменатите места, като по центъра на града се затрудняват придвижването на пешеходците (спиране върху пешеходни пътеки и след действието на знаци за забрана на паркирането и за забрана на спирането и паркирането) и паркирането на автомобили превозващи инвалиди (заемане на тяхните места), а по пътя Русе - Велико Търново отново ставаме свидетели на неправомерно спиране и паркиране (в района на кръстовището за Свищов до бензиностанция Лук Ойл), но вече с предпоставки за възникване на ПТП и отнемане на невинни човешки животи. През изминалите пет години след трагичният инцидент на моста край река Янтра се случиха и две по тежки катастрофи с загуба на живот на въпросното кръстовище край Гара Бяла.

С тази петиция слагаме подписите си за несъгласие със статуквото и за един бъдещ диалог между представители на МВР и Общинска власт с цел промяна предпоследното.

 

Подпишете тази петиция

Чрез подписа ми упълномощавам Ангел Ангелов да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...

Facebook