Петиция в подкрепа на Димитрина Диамандиева, пенсиониран медик на 85г.

Относно: Настоящата петиция е в подкрепа правата на Димитрина Диамандиева, пенсиониран медик на 85г., на която й е отнета бащината къща и прилежащият към нея двор в м-т Сотира, гр. Варна, чрез употребата на неистински документи съставени от длъжностни лица.

Подписалите тази петиция подкрепят Димитрина Диамандиева в нейната борба по възстановяване на собствеността й от компетентните държавни органи.

Подписалите настоящата петиция настояват прокуратура, съд и икономическа полиция да приложат закона изцяло по съвест, съгласно добрите процесуални и съдебни практики! Изцяло в духа на справедливостта.

Подписалите тази петиция осъждат морално всяко действие водещо до забавяне, потулване или преиначаване на истината, събитията и резултатите.

 

До: Административен съд - Варна

До: Районна прокуратура - Варна

До: Върховен Административен Съд

До: Върховна Административна Прокуратура

До: Главен прокурор

До: Министър на правосъдието

 

 

ПЕТИЦИЯ В ПОДКРЕПА

на Димитрина Диамандиева

 

Уважаеми съдии от Административен съд - Варна,

Уважаеми прокурори от Районна Прокуратура - Варна,

Уважаеми съдии от Върховен Административен Съд,

Уважаеми прокурори от Върховна Административна Прокуратура,

Уважаеми Главен Прокурор,

Уважаеми Министър на правосъдието,

 

Отправяме към Вас тази петиция в подкрепа на Димитрина Диамандиева, заедно с проведената петиция. В качеството си на граждани на Република България настояваме за прозрачно правосъдие и решителни действия на прокуратурата, водещи до бърз, справедлив и законен резултат по заведените от Димитрина Диамандиева дела и  подадените от Димитрина Диамандиева жалби до съд и прокуратура.

 

Настояваме за конкретни действия и резултати за:

- проверка, констатиране и произнасяне по отношение истинността на "виза за проектиране";

- проверка, констатиране и произнасяне по отношение истинността на "протокол за одобряване на проекти";

- проверка, констатиране и произнасяне по отношение истинността на "строителни проекти".

 

В случай, че се установи тяхната неистинност ДА СЕ ОБЯВЯТ ЗА ТАКИВА СЪС СЪДЕБЕН АКТ, също така ДА СЕ ОБЯВЯТ ЗА НИЩОЖНИ всички административни актове (акт за отмяна на рестируцията на имота и акт за узаконяване на незаконното строителство на Медицински университет - Варна), които са основани на горепосочените 3 документа.

 

 


Делян Костадинов Ph.D    Свържете се с автора на петицията

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Делян Костадинов Ph.D да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )