Петиция в подкрепа на Димитрина Диамандиева, пенсиониран медик на 85г.

Относно: Настоящата петиция е в подкрепа правата на Димитрина Диамандиева, пенсиониран медик на 85г., на която й е отнета бащината къща и прилежащият към нея двор в м-т Сотира, гр. Варна, чрез употребата на неистински документи съставени от длъжностни лица.

Подписалите тази петиция подкрепят Димитрина Диамандиева в нейната борба по възстановяване на собствеността й от компетентните държавни органи.

Подписалите настоящата петиция настояват прокуратура, съд и икономическа полиция да приложат закона изцяло по съвест, съгласно добрите процесуални и съдебни практики! Изцяло в духа на справедливостта.

Подписалите тази петиция осъждат морално всяко действие водещо до забавяне, потулване или преиначаване на истината, събитията и резултатите.

До: Административен съд - Варна

До: Районна прокуратура - Варна

До: Върховен Административен Съд

До: Върховна Административна Прокуратура

До: Главен прокурор

До: Министър на правосъдието

ПЕТИЦИЯ В ПОДКРЕПА

на Димитрина Диамандиева

Уважаеми съдии от Административен съд - Варна,

Уважаеми прокурори от Районна Прокуратура - Варна,

Уважаеми съдии от Върховен Административен Съд,

Уважаеми прокурори от Върховна Административна Прокуратура,

Уважаеми Главен Прокурор,

Уважаеми Министър на правосъдието,

Отправяме към Вас тази петиция в подкрепа на Димитрина Диамандиева, заедно с проведената петиция. В качеството си на граждани на Република България настояваме за прозрачно правосъдие и решителни действия на прокуратурата, водещи до бърз, справедлив и законен резултат по заведените от Димитрина Диамандиева дела и  подадените от Димитрина Диамандиева жалби до съд и прокуратура.

Настояваме за конкретни действия и резултати за:

- проверка, констатиране и произнасяне по отношение истинността на "виза за проектиране";

- проверка, констатиране и произнасяне по отношение истинността на "протокол за одобряване на проекти";

- проверка, констатиране и произнасяне по отношение истинността на "строителни проекти".

В случай, че се установи тяхната неистинност ДА СЕ ОБЯВЯТ ЗА ТАКИВА СЪС СЪДЕБЕН АКТ, също така ДА СЕ ОБЯВЯТ ЗА НИЩОЖНИ всички административни актове (акт за отмяна на рестируцията на имота и акт за узаконяване на незаконното строителство на Медицински университет - Варна), които са основани на горепосочените 3 документа.

Делян Костадинов Ph.D    Свържете се с автора на петицията

С подписването си упълномощавам Делян Костадинов Ph.D да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.