Русенци срещу "Стратегията за детето"

До избраните от Русенските избиратели депутати в 44 народно събрание: Пламен Дулчев Нунев, Светлана Ангелова Найденова, Андриан Иванов Райков, Крум Костадинов Зарков, Георги Георгиев Стоилов, Пенчо Пламенов Милков, Искрен Василев Веселинов, Бюрхан Илиязов Абазов

Уважаеми госпожи и господа депутати,

Ние, избирателите от Русе, сме силно разтревожени от превръщането на българските семейства в донор за деца, които, благодарение на вече приети закони и подзаконови нормативни актове, могат да бъдат отнемани от родителите им и дадени на чужди хора, за да задоволяват потребностите им.

Настояваме, Вие, като наши представители в Народното събрание, да предложите отмяна в нормативните документи, на всички текстове, които отнемат от родителите ролята на възпитатели на своите деца и поставят съжителството на децата с в родното им семейство, в зависимост от способността да се задоволяват потребностите им.

Настояваме, да бъде въведен модел на подпомагане на българските семейства, така, че българските деца да остават в България, а тези, за които родителите не искат да се грижат, да бъдат отглеждани от български държавни институции.

Настояваме, да бъде забранено на неправителствени организации, да имат достъп до отглеждането и възпитанието на децата на България, а поставянето на деца в зависимости от етнически, религиозни и сексуални общности, да бъде строго преследвано от закона.

 

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Boiko Nikiforov да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...