Русенци срещу "Стратегията за детето"

До избраните от Русенските избиратели депутати в 44 народно събрание: Пламен Дулчев Нунев, Светлана Ангелова Найденова, Андриан Иванов Райков, Крум Костадинов Зарков, Георги Георгиев Стоилов, Пенчо Пламенов Милков, Искрен Василев Веселинов, Бюрхан Илиязов Абазов

Уважаеми госпожи и господа депутати,

Ние, избирателите от Русе, сме силно разтревожени от превръщането на българските семейства в донор за деца, които, благодарение на вече приети закони и подзаконови нормативни актове, могат да бъдат отнемани от родителите им и дадени на чужди хора, за да задоволяват потребностите им.

Настояваме, Вие, като наши представители в Народното събрание, да предложите отмяна в нормативните документи, на всички текстове, които отнемат от родителите ролята на възпитатели на своите деца и поставят съжителството на децата с в родното им семейство, в зависимост от способността да се задоволяват потребностите им.

Настояваме, да бъде въведен модел на подпомагане на българските семейства, така, че българските деца да остават в България, а тези, за които родителите не искат да се грижат, да бъдат отглеждани от български държавни институции.

Настояваме, да бъде забранено на неправителствени организации, да имат достъп до отглеждането и възпитанието на децата на България, а поставянето на деца в зависимости от етнически, религиозни и сексуални общности, да бъде строго преследвано от закона.

 

Подпишете тази петиция

Чрез подписа ми упълномощавам Boiko Nikiforov да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...

Facebook