ПЕТИЦИЯ за поставяне на изкуствени неравности/„легнал полицай” на ул.Околовръстна, с.Казичене

С тази подписка бихме искали да заявим необходимостта от поставяне на изкуствени неравности или „легнали полицаи” на ул.Околовръстна с цел да се ограничи скоростта на движение и да се повиши безопасността на живущите, най-вече на децата в района. Като причини, които го налагат посочваме следното:  

1/ Улицата е с натоварен трафик. Автомобили, мотори, градски траспорт, камиони се движат с несъобразена скорост.

2/ В непосредствена близост до улицата се намират жилища, което поставя децата живеещи в тях в рисково положение.

3/ Има налице два случая с ударени паркирани автомобили както на самата улица, така и на тротоара на ул. Околовръстна 58.

4/ Шумът от превишената скорост с която преминават през настоящата  „Скоростна отсечка“ причинява непрекъснат стрес на живущите.

5/ В тази част на населеното място живеят млади хора с малки деца и е изключително опасно не само пресичането, но и преминаването на улицата дори и по тротоара. 

6/От години се провеждат гонки до късните часове на нощта.

 

Моля , подкрепете подписката за да предотвратим бъдещи инциденти! 

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Михаела Василева да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...