Да опазим Брезник от добива на злато

Quoted post


Гост

#15 Re: Re: Re: гост

2013-02-08 14:14

#13: - Re: Re:

#14: -

Вие сте провокатор и си свалете гащите сега, защото сте разкрит!!! Следващия път, моля се представете с по - убедителни становища и по - сърцераздирателни поговорки. Пробвайте отново! :D

Отговори


Гост

#26 Re: Re: Re: Re: гост

2013-02-12 10:24:01

#15: - Re: Re: Re: гост

A vie ste pylen laik! Choveka e napylno prav, t.n. jelezna voda e nishto pove4e ot rudni4na voda, kojato izliza ot stari rimski i/ili trakijski izrabotki! meteorni vodi se prosmukvat ot razhlabenata rudna zona na bogatoto na sulfidni minerali nahodishte i drenirat ot t.n. izwor, kogato debita im e dostatychen za towa i nishto poweche. Na tova se dylji i "bogatstvoto"na sulfidni i jelezni joni - mineralyt pirit (FeS2)- 65% jeljazo i 35% sjara, v tozi smisyl sled kato se otvori nov rudnik, jelezna voda shte ima za vsichki:)

A drug e vyprosa za kakvo se polzva v momenta t.n. izvor, po dobre se pogrijete za morala na dyshterite si, koito pochvat da praktikuvat "porochni  praktiki" na po 13-14 godi6na vyzrast na proslovutoto mjasto i chak togava mislete za "vyzmijnostite za turizym", za koito to doprinasja!

Lova v ramkite na Byrdoto e zabranen, stiga spekulacii!

ДА на ПРИРОДНИТЕ НИ ПОГАТСТВА. НИКАКВО КОПАНЕ НА НАШЕТО ЗЛАТО!

#125 Re: Re: Re: Re: гост

2014-05-08 09:43:17

#15: - Re: Re: Re: гост

ХОРА,

ЗАПОЧНЕ ЛИ ДОБИВ< ЗАБРАВЕТЕ И ИЗВОРИТЕ< ЗАБРАВЕТЕ ГОРА, забравете и майка природа в целия регион. КОйто не ми вярва да се разходи до златоград и там да поговори с хората какво БЕДСТВИЕ Е предизвикал Дънди Прешъс в РЕГИОНА!!!!

Цитирам от статията в Капитал:

"Иначе "Асарел-Медет" не е точно местен инвеститор. Най-голям дял в дружеството има австрийската Voest-Alpine Intertrading, която към края на 2012 г. е държала 67.6%, а работници и служители държат 31%. Сред тях голям дял има и изпълнителният директор на дружеството Лъчезар Цоцорков."

Имейл Адресите на австрийските господа, които искат да отровят природата ни с техните "инвестиции" се отварят като им кликнете на имената под снимките>

http://www.vait.com/startseite/struktur/

НЕ позволявайте да УНИЩОЖАТ РОДНИТЕ НИ МЕСТА !!!!

Напишете писмо на ВСЕКИ ЕДИН ПО ОТДЕЛНО (Измислете си Ваш текст на Български и НЕКА ВАШ ПРИЯТЕЛ ВИ го преведе на немски или английски) на следните мажоритарни собственици на Асарел-Медет в Австрия и ги заплашете с международен СЪД в Хага за престъпление срещу човечеството чрез:

1. разрушаване на жизнена среда,

2. унищожение на природата и

3. унищожение чрез изселване и болести от добива.

Моля също така и текста на Български да го пратите нав БЪЛГАРСКИТЕ ПРЕДАТЕЛИ от Асарел/Медет от същата страница. Ето им имейлите тук!

http://www.vait.com/aussenstellen/bulgaria/
_

ВСЕКИ ЧУЖДЕНЕЦ трябва да знае че ЗЛАТОТО и всички други ресурси в България са НЕПРИКОНСОВЕНА собственост на БЪЛГАРИТЕ и ТЯ е НАША СОБСТВЕНОСТ!

Второ, ако се добива нещо, то ще да бъде САМО и единствено за НАС Българите и ТО без да се УНИЩОЖАВАТ РЕЗЕРВАТИ, ЛЕЧЕБНИ ИЗВОРИ ИЛИ КАКВОТО И ДА БИЛО ДРУГО ПРИРОДНО БОГАТСТВО.