4-годишните на детска градина

Quoted post


Гост

#35 екс-педагог

2012-12-20 20:45

Учител, когато нямате какво да кажете, пускате лафа: "Имате ли компетентност да прецените?" И в образованието и в здравеопазването, когато някой си потърси правата, веднага му се навира този въпрос. След което "експертът" си врътва опашката и се отдалечава с високо вдигната глава и чувсто за непобедимост и богопомазаност.
Имам, да! И аз съм педагог и съм работила с деца и се махнах от системата, защото е смахната и тотално не отговаря на нуждите на децата.

НО дори и да не бях педагог, пак щях да имам компетентност да преценя. Ето, затова е крив този закон, защото по презумпция приема, че родителите са некомпетентни да вземат решения за децата си. Да, има и такива родители! Но трябва ли заради тях, да се отнема правото на останалите да вземат решения за децата си?! Или искате да кажете, че повечето от родителите са малоумни?!


п.п. Главните букви в интеренет, означават, че крещите. Вие компетентен/тна ли сте да пишете е нета?

Отговори

Влад

#39 Re: екс-педагог

2012-12-21 00:54:51

#35: - екс-педагог

НЕ, ТАЗИ ПЕТИЦИЯ ЗА ПРИЕМ НА ДЕЦАТА НА ЧЕТИРИ ГОДИНИ, ДОКАТО НЕ СЕ ОБЕЗПЕЧИ ЗАПЛАТА НА КОЛЕГИТЕ НАД 1000 ЕВРО И ПЕНСИЯ НАД 800 ЕВРО, ТОЗИ ПАСКВИЛ В ТОЗИ ВИД НЕ БИВА ДА СЕ ПОДПИСВА. НЯМА ДА ПРИНАСЯМЕ И НЕКА НЕ ПОЗВОЛИМ ДЕТСКИТЕ УЧИТЕЛКИ НА БЪЛГАРИЯ  ДА БЪДАТ ПРИНЕСЕНИ КУРБАН НА БЪЛГАРСКОТО ТЪПОУМНО УПРАВЛЕНИЕ НА ОБРАЗОВАНИЕТО ОТ ДВАДЕСЕТ ГОДИНИ НАСАМ. ПЪРВО ДА СЕ ПОМСЛИ ЗА ОБЕЗЩЕТЯВАНЕ НА КОЛЕГИТНЕ РАБОТЕЛИ ДО МОМЕНТА С ДОСТОЙНИ ПЕНСИИ, ДА СЕ ПОМИСЛИ ЗА ВИСОКИ ЗАПЛАТИ И СПЕЦИАЛНИ СТИМЕУЛИ ЗА РАБОТА С РОМЧЕТА НА ЧЕТИРИ ГОДИШНА ВЪЗРАСТ И ТОГАВА ДА СЕ ПРАВИ ПРОЕКТОЗАКОН ЗА ПРЕДУЧИЛИЩНОТО ОБРАЗОВАНИЕ И ПРИЕМ ОТ ЧЕТИРИ ГОДИШНА ВЪЗРАСТ!!! ВСЯКА ОБРАТНА ПОЛИТИКА ЩЕ ДОВЕДЕ ДО ГРАЖДАНСКО НЕПОДЧИНЕНИЕ И ПО-ЛОШИ ПОСЛЕДИЦИ!

Наблюдател

#42 Re: екс-педагог

2012-12-21 17:49:28

#35: - екс-педагог

Като му гледам правописа, това ако е учител, трябва да е учителя по бейзбол. :)