4-годишните на детска градина

Quoted post

Василева

#2 професионалист педагог в детски градина

2012-12-19 16:53

Обръщам се към родителите, които са против, без да знаят срещу какво са "анти" .Ше им обясня като педагог: те са против това, да имат алтернатива да избират общинска / целодневна, полудневна, почасова, съботно-неделна, сезонна/ или частна детска градина. това са алтернативи и то не малко, нали? Те са и против това, детето им да получи ранно детско образование/ което целия прогресивен свят признава за особено значимо!/ от квалифициран педагог и грижи от помощник-възпитател...Те са против това, детето им да научи много неща, без да усети , че е обучавано, защото в детската градина образователния процес се осъществява като игра и забавление...Те са против това, детето им да се храни здравословно.....те са против това детето им да комуникира с връстниците си и да се научи на добронамереност, толерантност, уважение към личността на другия..ето против какво са те...много е тъжно.......

Отговори


Гост

#17 Re: професионалист педагог в детски градина

2012-12-20 08:07:25

#2: Василева - професионалист педагог в детски градина 

 За какво здравословно хранене говорите? Разбирането им за здравословно хранене е остаряло поне с 50 години.


Гост

#30 Re: професионалист педагог в детски градина

2012-12-20 15:19:36

#2: Василева - професионалист педагог в детски градина

Г-жо Педагог,

Не съм против всички тези неща който сте изброила. Напротив - детето ми е обучавано от квалифициран педагог, от 1 годишно посещаваме ЗАЕДНО разнообразни занимания за ранно детско развитие. Детето ми се храни здравословно вкъщи единствено и в английската забавачка с лека междинна закуска приготвена му от мен лично. То комуникира с връстници и научава много. Но по всяко време съм добре дошла в читалището към което сме записани, комуникираме лесно с персонала и е затворен кръга дете-родител-учител. Това също е алтернативна форма, която подлежи на забрана. Оборете ме сега, какво точно ще загуби детето ми, като не е целодневно на градина и към коя градина точно бих могла да получа това, което получавам сега срещу 80 лева такса и сме в малка група....

Симона

#33 Re: професионалист педагог в детски градина

2012-12-20 18:28:16

#2: Василева - професионалист педагог в детски градина

Глупости дърдориш, скрий се от лицето интернетско, че ставаш за посмешище на така уважаваните от мен твои колеги(пффф, даже на "ВИ" нямам желание да ти пиша).
Разбира се, това не е обръщение към мен , защото аз знам срещу какво съм "анти", но съм достатъчно надарена да разбера, че ти имаш предвид тъкмо родители като мен, с презумпцията, че сме некомпетентни да знаем срещу какво се борим.
Та, обяснението ти като педагог е толкова нелогино, че ми става жал за децата, които попаднат в ръчичките ти.

Освен, че изказа пълни лъжи (само пример - хранене здравословно - тъкмо за това ОТПИСАХ детето си от градината, защото така го подлагах на хранене с по-некачествена и неподходящо приготвена храна от тази, която аз му подсигурявам), ти грам не си схванала аджиба срещу какво се борят тези хора. И Ако милионите пъти, в които го повтаряхме заедно и поотделно не си успяла да схванаш, не вярвам сега да схванеш, но почнах да пиша, та ще ти го повторя  -  ЗВОБОДА!

Доводите ти са толкова абсурдни и идиотски, че чак ме е яд, че отделих време да те чета и да ти отговарям! Пази Боже от такива педагози, пази Боже!

Жана

#46 Re: професионалист педагог в детски градина

2013-01-01 18:46:23

#2: Василева - професионалист педагог в детски градина

Госпожо, осъзнавате ли какви глупости сте написала? Не съм родител, работя в системата на предучилищното образование.