Ветеринарни лекари срещу задължителното членство в БВС

Quoted post

Д-р Коко

#23

2012-12-14 08:52

Към колегите - Първо Честит празник! Такаа, БВС, СВЛБ, БАВЛДЖ и всички останали организации реално са членовете в тях. Като казвате БВС не ми решава въпросите означава, че всички ние, които по закон сме вътре не ги решаваме. По-точно не ги решава ръоводството, което демократично е избрано от нас. Ами изберете ново работещо ръководство. Или поемете инициативата сами. Защото си мисля, че в която и да е организация да членувате все ще се оплаквате, че тя не ви върши работа. И моля ако тук чете някой от ръководството на БАВЛДЖ да каже има ли право тази асоциация като член на ФЕКАВА да се занимава с политиката на ветеринарията в България или единствената и функция е непрекъснатото обучение, че ми писна как някои кадри искат да участват в изготвянето на проектозакони и прочие пък реално не са упълномощени за това. А това, че трябва да има задължително съсловие смятам, че никой трезвомислещ няма да обори.
Към неколегите - мълчете и ни гледайте сеира!

Отговори


Гост

#26 Re: Право на отговор,ако имам такова

2012-12-14 10:09:30

-#23: Д-р Коко -

"По-точно не ги решава ръоводството, което демократично е избрано от нас. Ами изберете ново работещо ръководство."

Отдавна нашето ръководствосе се стреми само към лични облаги,БВС се управлява като фирма,  потъпкват се не само професионалви ,но и ЧОВЕШКИ права.Плащам си 20 лв.. за да ми се огравичи правото на труд.Нашето ръководство е много словоохотливо и познато на медиите,защото важно е какво говориш,а не какво вършиш.Тази система ИЗКЛЮЧВА ВЪТРЕШНИ КОРЕКТИВНИ МЕРКИ,ЗАЩОТО ОБЩОТО СЪБРАНИЕ ЩЕ ТЕ ИЗХВЪРЛИ НА УЛИЦИТА. КОЛЕКТИВНАТА ОТГОВОРНОСТ,Е НАЙ-ВИСШАТА ФОРМА НА ИНДИВИДУАЛНА БЕЗОТГОВОРОСТ.Разполагам с документи но съм ги пуснал към правораздавателни органи извън БВС.Така структуриран този "наркопазар" е неразбиваем отвътре и ще съществува вечно,ако не бъде ликвидиран отвън.

"А това, че трябва да има задължително съсловие смятам, че никой трезвомислещ няма да обори."

Абсолютно вярно! За жалост настоящето няма нищо общо с реалното сдружаване по професионални интереси за просперитета и авторитета на ветеринарната медицина. Ветеринарните участъци, сгрешния ГРД и лесните пари  по ДПП (които не са никак малко),доведоха до разкола във ветеринарните среди.Този противоконституционен закон ,освен да всява заплахи в обществото от несъществуващи зарази,болести и трупове,финансов рекет към държавата, паричен данък към членовете,противопоставяне на професионални съсловия,огравичаване на професионални и човешки права,лично облагодетелствуване на ръководните кадри,други резултати не постигна!!!